Slatkoća meda i maline, kisela nota limete i okus lososa kombiniraju se s delikatnim 100% parnim kuhanjem W7 - W Collection uređaja. Recept koji zadovoljava vaša osjetila sa zaokretom slatkoće.
Bez glutenska
Pesketarijanska
Raznovrsna
Sastojci
Svježi fileti lososa
600 g
Med
30 g
Maline
100 g
Balzamični ocat
20 ml
Svježi bosiljak
1 gomila
Limeta
1
Ružičasti papar
prstohvat
Morska sol
prstohvat
Koraci
1.
U zdjeli pomiješajte med i sok od limete.
2.
Stavite filete lososa na posudu za pečenje, pa ih premažite mješavinom meda i začinite ga žličicom mljevenog ružičastog papra i morske soli.
3.
Postavite posudu za pečenje u pećnicu na posebnu perforiranu tavu za kuhanje na pari.
1.
2.
3.
4.
Napunite spremnik tekućom vodom dok zaslon ne pokaže da je spremnik pun.
5.
Odaberite funkciju čiste pare, pa postavite temperaturu na 95° C, a vrijeme kuhanja na 10 minuta.
6.
Izblendajte maline s balzamičnim octom i lišćem bosiljka.
4.
5.
6.
7.
Posložite filete lososa u tanjure za posluživanje s pireom od maline i sokovima od kuhanja.
8.
Ukrasite svježim listićima bosiljka i poslužite.