Recept za koji vam treba vremena, ali vam i omogućuje trenutak ugodne introspekcije, s izvrsnim gastronomskim rezultatom.

Sastojci
- Lisnato tijesto 250 g
- Bundeva 200 g
- Kozji sir 100 g
- Gljive po izboru 100 g
- Kuhani kesteni 50 g
- Med 4 žličice
Koraci
1.
Tanko razvaljajte lisnato tijesto.
2.
Izrežite na kvadrate dimenzija 10x10 cm.
3.
Prekrijte kalupe kvadratima lisnatog tijesta.
1.
![Mini jesenske pite s gljivama, bundevom, medom i kestenima - step1]()

2.
![Mini jesenske pite s gljivama, bundevom, medom i kestenima - step2]()

3.
![Mini jesenske pite s gljivama, bundevom, medom i kestenima - step3]()

4.
Izrežite bundevu na kockice.
5.
Rasporedite bundevu u kalupe.
6.
Dodajte nasjeckane gljive i nasjeckane kuhane kestene.
4.
![Mini jesenske pite s gljivama, bundevom, medom i kestenima - step4]()

5.
![Mini jesenske pite s gljivama, bundevom, medom i kestenima - step5]()

6.
![Mini jesenske pite s gljivama, bundevom, medom i kestenima - step6]()

7.
Dodajte kozji sir.
8.
Površinu pite prošarajte medom.
9.
Pospite nasjeckanim orasima.
7.
![Mini jesenske pite s gljivama, bundevom, medom i kestenima - step7]()

8.
![Mini jesenske pite s gljivama, bundevom, medom i kestenima - step8]()

9.
![Mini jesenske pite s gljivama, bundevom, medom i kestenima - step9]()

10.
Odaberite funkciju Cook4 iz izbornika pećnice, postavite vrijeme na 30 minuta i počnite peći.
11.
Postavite pladanj s kalupima na razinu 1, kriške puretine, krumpir i kolač na ostale razine.
12.
Nakon što su spremne, poslužite pite, ostavite kolač da se ohladi, a puretinu i krumpira držite toplima kako bi poslužili kao drugi slijed.
10.
![Mini jesenske pite s gljivama, bundevom, medom i kestenima - step10]()

11.
![Mini jesenske pite s gljivama, bundevom, medom i kestenima - step11]()

12.
![Mini jesenske pite s gljivama, bundevom, medom i kestenima - step12]()

13.
Pite izvadite iz kalupa i ukrasite božićnim ukrasima.
13.
![Mini jesenske pite s gljivama, bundevom, medom i kestenima - step13]()
