Recept za koji vam treba vremena, ali vam i omogućuje trenutak ugodne introspekcije, s izvrsnim gastronomskim rezultatom.
Sastojci
- Lisnato tijesto 250 g
- Bundeva 200 g
- Kozji sir 100 g
- Gljive po izboru 100 g
- Kuhani kesteni 50 g
- Med 4 žličice
Koraci
1. Tanko razvaljajte lisnato tijesto.
2. Izrežite na kvadrate dimenzija 10x10 cm.
3. Prekrijte kalupe kvadratima lisnatog tijesta.
1.
2.
3.
4. Izrežite bundevu na kockice.
5. Rasporedite bundevu u kalupe.
6. Dodajte nasjeckane gljive i nasjeckane kuhane kestene.
4.
5.
6.
7. Dodajte kozji sir.
8. Površinu pite prošarajte medom.
9. Pospite nasjeckanim orasima.
7.
8.
9.
10. Odaberite funkciju Cook4 iz izbornika pećnice, postavite vrijeme na 30 minuta i počnite peći.
11. Postavite pladanj s kalupima na razinu 1, kriške puretine, krumpir i kolač na ostale razine.
12. Nakon što su spremne, poslužite pite, ostavite kolač da se ohladi, a puretinu i krumpira držite toplima kako bi poslužili kao drugi slijed.
10.
11.
12.
13. Pite izvadite iz kalupa i ukrasite božićnim ukrasima.
13.