Uz bundevu i bez glutena, ovo je savršena kombinacija za odličan, ali (istovremeno) lagani doručak pogodan za sve. Ove palačinke olakšavaju buđenje čak i nakon užurbane večeri.
Vegetarijanska
Pesketarijanska
Raznovrsna
Sastojci
Škrobno brašno (Gustin)
70 g
Bundeva
100 g
Jaja
3
Prašak za pecivo
1 vrećica
Sirup od agave
50 g
Kokosovo mlijeko
80 ml
Preprženi bademi
50 g
Bobičasto voće po želji
150 g
Šećer
30 g
Koraci
1.
Fino naribajte bundevu u zdjelu (koristeći manji uzorak na ribežu)
2.
Dodajte joj jaja, šećer i škrobno brašno (Gustin)
3.
Dodajte kvasac, kokosovo mlijeko i promiješajte
2.
3.
4.
Ulijte vodu u šupljinu pećnice
5.
Postavite pećnicu na funkciju peciva
6.
Kistićem premažite posudu za pečenje uljem i umetnite u pećnicu
4.
5.
6.
7.
Kad se dosegne temperatura, izvadite posudu pomoću vodilica i ulijte smjesu tvoreći 6 malih hrpica
8.
Vratite u pećnicu i pecite oko 8 minuta
9.
Kad su palačinke pečene, izvadite ih iz pećnice
7.
8.
9.
10.
Stavite na tanjure i ukrasite bobičastim voćem