Delikatni oslić kuhan tako da se stvori ukusna korica dok unutrašnjost ostaje sočna, zahvaljujući inovativnom Crisp Fry kuhanju.
Sastojci
- File oslića 500 g
- Krušne mrvice 200 g
- Peršin 2 lista
- Mažuran 2 lista
- Bosiljak 2 lista
- Limun 1
- Majčina dušica 2 lista
- Češnjak 1 režanj
- Ekstra djevičansko maslinovo ulje 4 pune žlice
- Sol prstohvat
- Bijeli papar prstohvat
Koraci
1. Svo začinsko bilje, češnjak i koricu limuna nasjeckajte i stavite u zdjelu s krušnim mrvicama.
2. Dodajte ulje, sol i papar.
3. Oslić narežite na komade debljine oko 1 prsta, umočite ih u krušne mrvice, pritiskajući da se zalijepe.
4. Stavite filete na poseban Crisp tanjur.
5. Stavite Crisp tanjur u mikrovalnu pećnicu, odaberite Fry Crisp funkciju i postavite vrijeme kuhanja na 13 minuta.
6. Nakon kuhanja, poslužite s preostalim začinskim biljem pomiješanim s uljem, u obliku kremastog umaka.