Jabuke su zdravo voće poznato širom svijeta. Recept bi trebao biti lagan i zdrav kako bi proslavio svoju kvalitetu.

Sastojci
- Zelene jabuke 4
- Pileća prsa 250 g
- Curry Masala 1 žlica
- Grožđice 30 g
- Štapići cimeta 2
- Zvjezdani anis 3
- Svježa metvica 1 stručak
- Stolna sol 1 prstohvat

Koraci
1.
Izrežite piletinu na tanke pruge.
2.
Pileće pruge stavite u zdjelu i dodajte curry masalu, prstohvat soli i metvicu.
3.
Dodajte grožđice i pinjole te dobro promiješajte.
1.
![Zelene jabuke napunjene piletinom Masala - step1]()

2.
![Zelene jabuke napunjene piletinom Masala - step2]()

4.
Uklonite unutarnji dio jabuka metalnim prstenom.
5.
Jabuke napunite začinjenom piletinom pomoću žlice i stavite ih u posudu za pečenje sa štapićima cimeta i zvjezdanim anisom.
6.
Napunite spremmnik pećnice vodom.
5a.
![Zelene jabuke napunjene piletinom Masala - step5a]()

5b.
![Zelene jabuke napunjene piletinom Masala - step5b]()

7.
Stavite posudu u pećnicu.
8.
Postavite parametre kuhanja: ventilator, 180° C i srednja razina pare.
9.
Kad su ispečene, poslužite jabuke u vlastitom soku.
7.
![Zelene jabuke napunjene piletinom Masala - step7]()

8.
![Zelene jabuke napunjene piletinom Masala - step8]()

9.
![Zelene jabuke napunjene piletinom Masala - step9]()
